06:44
5 maanden geleden
Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Luc Vandevelde van Eeklo. Hij neemt ons mee op stap tijdens zijn job als thuisverpleger, tijdens overleg in het administratief centrum, en gaat met ons wandelen in een van de mooiste plekjes van Eeklo.

Gerelateerd

De Burgemeester: Zelzate (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Zelzate (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Brent Meuleman van Zelzate. Hij vertelt ons in welke wereld hij hoopt dat zijn kinderen kunnen opgroeien, laat ons meekijken in het Eddy Wally museum, en verklapt ons welk plekje in Zelzate hij een van de mooiste plaatsen vindt in de gemeente.
09:233 maanden geleden
De Burgemeester: Zelzate (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Zelzate (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Brent Meuleman van Zelzate. Was het altijd al de droom van Brent om burgemeester te worden? Hij neemt ons mee op stap naar zijn vorige werkplek, het atheneum in Zelzate. En we zijn exclusief te gast op het popup concert van Brent en Jens op het balkon van het gemeentehuis op Valentijn.
10:194 maanden geleden
De Burgemeester: Deinze (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Deinze (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Jan Vermeulen van Deinze. Hij vertelt ons, samen met eerste schepen en voormalig burgemeester van Nevele Johan Cornelis waarom Deinze een echte fietsstad is, en hij vertelt ons ook wat hij het mooiste plekje in Deinze vindt.
07:184 maanden geleden
De Burgemeester: Deinze (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Deinze (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Jan Vermeulen van Deinze. Hoe ziet een dag van deze burgervader eruit? Wat voor soort burgemeester is Jan? En waarom vindt hij kunst zo belangrijk in zijn stad?
08:294 maanden geleden