04:50
7 maanden geleden
Ook dit jaar willen we met Yeomanry ons steentje bijdragen aan “Lichtjes op Oorlogsgraven”. De voorbije jaren gebeurde dit steeds met stijgend succes, waarbij we vorig jaar 500 bezoekers mochten verwelkomen. Op die manier worden onze “jongens” niet vergeten op Kerstavond en kunnen jullie toch VIRTUEEL aanwezig zijn. Hoe gaat dit in zijn werk? - Yeomanry plaatst een kaarsje aan elk graf; - Bezoeker/publiek zijn niet toegelaten tijdens het evenement op Kerstavond; Geniet van deze mooie compilatie van Lichtjes op Oorlogsgraven editie 2020.

Gerelateerd

Nacht van de Meetjeslandse Kerken 2020
In de buurt
Reportages

Nacht van de Meetjeslandse Kerken 2020

FE-NO-ME-NAAL ...zo kan je deze kortfilm van de Nacht van de Meetjeslandse Kerken 2020, die we maakten in samenwerking met IOED Meetjesland en Erfgoedcel Meetjesland, wel noemen! ⛪️ Geniet nu mee van het religieus erfgoed in onze streek. Deelnemende kerken: Aalter | Bellem, Knesselare en Ursel Assenede | Bassevelde en Oosteeklo Eeklo Evergem | Ertvelde, Kerkbrugge-Langerbrugge en Wippelgem Lievegem | Beke en Waarschoot Sint-Laureins | Sint-Jan-in-Eremo en Watervliet Veel dank aan de medewerkers, de vrijwilligers van de verenigingen en kerkfabrieken❤️! Wij kijken uit naar editie 2021! Deel, deel, deel! Meer info: www.comeet.be
03:158 maanden geleden
Voorstelling IOED Leie Schelde
Ondernemen
PublireportageReportages

Voorstelling IOED Leie Schelde

In opdracht van Veneco maakte de ploeg van tuub.productions deze mooie voorstelling van het nieuwe IOED Leie Schelde. Veneco en Cultuurregio Leie Schelde dienden samen met de gemeenten Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth en Zulte een aanvraag in bij het Agentschap Onroerend Erfgoed om een intergemeentelijk onroerend erfgoeddienst (IOED) op te richten.
04:054 maanden geleden
De Wanderaar: Het Egelhof bij Gery Wauters
In de buurt
De Wanderaar

De Wanderaar: Het Egelhof bij Gery Wauters

Luc gaat langs bij compostmeester Gery. Hij geeft de mensen al jaar en dag les in thuiscomposteren. Maar Gery heeft nog veel meer in zijn mars. Hij tovert echte kunstwerken met wijnkurken, en doet iets heel speciaals met servetten.
06:152 maanden geleden
De Wanderaar: Mauri Boute van De Moeiakker
In de buurt
De Wanderaar

De Wanderaar: Mauri Boute van De Moeiakker

Luc komt vandaag voorbij een boerderij. En dat in het centrum van de mooie stad. Het blijkt een zelfoogstboerderij te zijn. Mauri legt graag uit hoe dat in zijn werk gaat.
05:403 maanden geleden