50:39
3 maanden geleden
De leukste quiz van het Meetjesland en omstreken, en je speelt gewoon mee vanuit je kot! Kijk mee naar de spannende halve finale, met de 4 beste spelers van het afgelopen seizoen.

Gerelateerd

QUIZ: Het Polderverstand 2020 - Finale
Vrije tijd
Quiz

QUIZ: Het Polderverstand 2020 - Finale

De leukste quiz van het Meetjesland en omstreken, en je speelt gewoon mee vanuit je kot! Kijk mee naar de spannende ontknoping in de finale van Het Polderverstand. De 3 beste spelers van dit seizoen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel, de trofee én voor de hoofdprijs: Bella de koe!
59:103 maanden geleden
QUIZ: Het Polderverstand 2020 - Afl. 12
Vrije tijd
Quiz

QUIZ: Het Polderverstand 2020 - Afl. 12

De leukste quiz van het Meetjesland en omstreken, en je speelt gewoon mee vanuit je kot!
47:003 maanden geleden
De Burgemeester: Lievegem (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Lievegem (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Tony Vermeire van Lievegem. Hoe ziet hij zijn gemeente in 2030? En wat denkt Nicolas, collega en persoonlijke vriend over zijn burgemeester? Tenslotte laat Tony ons kennis maken met een van de mooiste plekjes in zijn geliefde gemeente.
07:393 dagen geleden
De Burgemeester: Assenede (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Assenede (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Philippe De Coninck van Assenede. Hoe ziet hij zichzelf als burgemeester? En wat denkt Lucas, zijn medewerker en vriend daarvan? En tenslotte laat Philippe ons mee genieten van de rust en stilte op het mooiste plekje in Assenede.
06:065 dagen geleden