09:50
3 maanden geleden
Een leuk en educatief programma door kinderen, en voor iedereen! De klappers van kinderklap gaan vandaag op zoek naar de locatie van een oude foto, en vragen de mensen uit de buurt wat de betekenis zou kunnen zijn van het woord: "Erpel".

Gerelateerd

Kinderklap: Afl. 1
Kinderen
Kinderklap

Kinderklap: Afl. 1

Een leuk en educatief programma door kinderen, en voor iedereen! De klappers van kinderklap gaan vandaag op zoek naar de locatie van een oude foto, en vragen de mensen uit de buurt wat de betekenis zou kunnen zijn van het woord: "Clignoteur".
09:593 maanden geleden
Kinderklap: Afl. 3
Kinderen
Kinderklap

Kinderklap: Afl. 3

Een leuk en educatief programma door kinderen, en voor iedereen! De klappers van kinderklap gaan vandaag op zoek naar de locatie van een oude foto, en vragen de mensen uit de buurt wat de betekenis zou kunnen zijn van het woord: "Kazakken".
10:143 maanden geleden
De Burgemeester: Lievegem (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Lievegem (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Tony Vermeire van Lievegem. Hoe ziet hij zijn gemeente in 2030? En wat denkt Nicolas, collega en persoonlijke vriend over zijn burgemeester? Tenslotte laat Tony ons kennis maken met een van de mooiste plekjes in zijn geliefde gemeente.
07:393 dagen geleden
De Burgemeester: Assenede (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Assenede (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Philippe De Coninck van Assenede. Hoe ziet hij zichzelf als burgemeester? En wat denkt Lucas, zijn medewerker en vriend daarvan? En tenslotte laat Philippe ons mee genieten van de rust en stilte op het mooiste plekje in Assenede.
06:065 dagen geleden