Populair deze maand

De Burgemeester: Eeklo (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Eeklo (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Luc Vandevelde van Eeklo. Hij neemt ons mee op stap tijdens zijn job als thuisverpleger, tijdens overleg in het administratief centrum, en gaat met ons wandelen in een van de mooiste plekjes van Eeklo.
06:4424 dagen geleden
De Burgemeester: Assenede (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Assenede (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Philippe De Conick van Assenede. Hij neemt ons mee op stap tijdens zijn job als bedrijfsarts in 2 grote bedrijven in Assenede, en toont ons zijn mooie, doch wat specialere gezin, een kant van de man dat de meeste mensen misschien nog niet wisten.
10:488 dagen geleden
De Burgemeester: Lievegem (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Lievegem (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Tony Vermeire van Lievegem. Hij neemt ons mee op stap tijdens een radio-optreden in Waarschoot, we komen te weten waarom en hoe hij burgemeester is geworden en we krijgen een sneak-preview van het gloednieuwe vaccinatiecentrum in Lievegem.
07:3417 dagen geleden
De Burgemeester: Kaprijke (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Kaprijke (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Pieter Claeys van Kaprijke. Hij neemt ons mee op stap tijdens zijn job als advocaat, tijdens overleg in het administratief centrum, op de werfvergadering van de nieuwe brandweerkazerne van Kaprijke en op bezoek bij zijn voetbaltrainer Patrick De Meyer in Lembeke.
08:2931 dagen geleden
De Burgemeester: Kaprijke (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Kaprijke (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Pieter Claeys van Kaprijke. Hij neemt ons mee op stap samen met zijn schepen Yves op een leuke tocht met de paardenkoets, toont ons zijn favoriete plekje in Kaprijke, en vertelt ons open over hoe hij zichzelf ziet als burgemeester.
06:5110 dagen geleden
De Burgemeester: Sint-Laureins (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Sint-Laureins (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Franki Van de Moere van Sint-Laureins. Hij neemt ons mee op stap samen met zijn schepen Carlos aan het sportcentrum, en waagt zichzelf aan een test op de fitnesstoestellen , toont ons zijn favoriete plekje in Sint-Laureins, en toont ons zijn kookkunsten die hij graag snel weer wil gebruiken voor "De Burgemeester Kookt".
06:483 dagen geleden
De Burgemeester: Sint-Laureins (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Sint-Laureins (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Franki Van de Moere uit Sint-Laureins. Hij neemt ons mee op stap tijdens zijn drukke bezigheden als burgemeester, tijdens een werfoverleg van de dorpskern vernieuwing van Sint-Laureins, gaat op bezoek in de bibliotheek, laat ons meegenieten van het moment dat zijn eerste kleindochter ter wereld kwam, en vertelt honderduit over die ene dag dat er plots een speciale bezoeker in huis zat.
07:4138 dagen geleden
De Burgemeester: Eeklo (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Eeklo (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Luc Vandevelde van Eeklo. Was het altijd al zijn droom om burgemeester te worden? En wat zijn zijn goede, en minder goede kwaliteiten volgens zijn medewerkers? Luc neemt ons ook graag mee op stap naar zijn favoriete, maar minder gekende plekje in Eeklo.
06:0546 uur geleden
Lichtjes op Oorlogsgraven
In de buurt
Reportages

Lichtjes op Oorlogsgraven

Ook dit jaar willen we met Yeomanry ons steentje bijdragen aan “Lichtjes op Oorlogsgraven”. De voorbije jaren gebeurde dit steeds met stijgend succes, waarbij we vorig jaar 500 bezoekers mochten verwelkomen. Op die manier worden onze “jongens” niet vergeten op Kerstavond en kunnen jullie toch VIRTUEEL aanwezig zijn. Hoe gaat dit in zijn werk? - Yeomanry plaatst een kaarsje aan elk graf; - Bezoeker/publiek zijn niet toegelaten tijdens het evenement op Kerstavond; Geniet van deze mooie compilatie van Lichtjes op Oorlogsgraven editie 2020.
04:502 maanden geleden
Publireportage: Wijnen
Ondernemen
Publireportage

Publireportage: Wijnen

Wijnhandel TasteDC Eeklo
01:3036 dagen geleden
De Wanderaar: Carlos - 4
In de buurt
De Wanderaar

De Wanderaar: Carlos - 4

Carlos Bonamie, een gedreven Sentenaar die wellicht iedereen kent, kruist het pad van de Wanderaar. Luc is nieuwsgierig naar het verhaal achter zijn oude fiets.
03:383 maanden geleden
Publireportage: Asbest Oplossingen
Ondernemen
Publireportage

Publireportage: Asbest Oplossingen

Asbestoplossingen.com
01:3124 dagen geleden