De Burgemeester

De Burgemeester: Zelzate (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Zelzate (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Brent Meuleman van Zelzate. Hij vertelt ons in welke wereld hij hoopt dat zijn kinderen kunnen opgroeien, laat ons meekijken in het Eddy Wally museum, en verklapt ons welk plekje in Zelzate hij een van de mooiste plaatsen vindt in de gemeente.
09:232 maanden geleden
De Burgemeester: Zelzate (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Zelzate (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Brent Meuleman van Zelzate. Was het altijd al de droom van Brent om burgemeester te worden? Hij neemt ons mee op stap naar zijn vorige werkplek, het atheneum in Zelzate. En we zijn exclusief te gast op het popup concert van Brent en Jens op het balkon van het gemeentehuis op Valentijn.
10:192 maanden geleden
De Burgemeester: Deinze (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Deinze (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Jan Vermeulen van Deinze. Hij vertelt ons, samen met eerste schepen en voormalig burgemeester van Nevele Johan Cornelis waarom Deinze een echte fietsstad is, en hij vertelt ons ook wat hij het mooiste plekje in Deinze vindt.
07:182 maanden geleden
De Burgemeester: Deinze (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Deinze (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Jan Vermeulen van Deinze. Hoe ziet een dag van deze burgervader eruit? Wat voor soort burgemeester is Jan? En waarom vindt hij kunst zo belangrijk in zijn stad?
08:293 maanden geleden
De Burgemeester: Wachtebeke (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Wachtebeke (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Rudy Van Cronenburg van Wachtebeke. Hij neemt ons mee samen met 2e schepen Peter, verklapt ons wat het mooiste plekje in Wachtebeke is, en we komen ook te weten wat hem het meeste is bijgebleven als burgervader.
06:493 maanden geleden
De Burgemeester: Evergem (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Evergem (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Joeri De Maertelaere van Evergem. Wat vind hij zo speciaal aan Evergem? En wat is volgens hem het mooiste plekje van zijn gemeente? Zijn vriend André Van de Velde vertelt ons ook wat meer over de wandelcapaciteiten van zijn burgervader, alsook hoe hij Joeri als burgemeester inschat.
08:123 maanden geleden
De Burgemeester: Wachtebeke (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Wachtebeke (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Rudy Van Cronenburg van Wachtebeke. Hoe ziet een dag van deze burgervader eruit? Waarom mag niemand hem burgemeester noemen? Rudy neemt ons mee naar een rustgevende plaats in Wachtebeke waar hij leuke herinneringen ophaalt, recent en uit een ver verleden.
07:473 maanden geleden
De Burgemeester: Evergem (1)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Evergem (1)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 1 (van 2) over Joeri De Maertelaere van Evergem. Hoe ziet een dag van deze burgervader eruit? En op welke plaatsen komt hij tot rust? Hoe zit het precies met de vaccinaties in Evergem? En tenslotte neemt Joeri ons mee op stap met zijn zoon naar het stadion van Club Brugge voor een echt vader-zoon moment.
10:373 maanden geleden
De Burgemeester: Lievegem (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Lievegem (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Tony Vermeire van Lievegem. Hoe ziet hij zijn gemeente in 2030? En wat denkt Nicolas, collega en persoonlijke vriend over zijn burgemeester? Tenslotte laat Tony ons kennis maken met een van de mooiste plekjes in zijn geliefde gemeente.
07:393 maanden geleden
De Burgemeester: Assenede (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Assenede (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Philippe De Coninck van Assenede. Hoe ziet hij zichzelf als burgemeester? En wat denkt Lucas, zijn medewerker en vriend daarvan? En tenslotte laat Philippe ons mee genieten van de rust en stilte op het mooiste plekje in Assenede.
06:063 maanden geleden
De Burgemeester: Eeklo (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Eeklo (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Luc Vandevelde van Eeklo. Was het altijd al zijn droom om burgemeester te worden? En wat zijn zijn goede, en minder goede kwaliteiten volgens zijn medewerkers? Luc neemt ons ook graag mee op stap naar zijn favoriete, maar minder gekende plekje in Eeklo.
06:053 maanden geleden
De Burgemeester: Sint-Laureins (2)
In de buurt
De Burgemeester

De Burgemeester: Sint-Laureins (2)

Wie is die man achter de tricolore sjerp? Wij mochten de Meetjeslandse burgemeesters volgen in hun dagelijkse activiteiten, om zo een mooi portret te maken van wie ze écht zijn. Niet enkel als burgervader van jouw gemeente, maar ook als echtgenoot, als vader, als zakenman,... Wat doen ze buiten hun werk als burgemeester? In de komende weken komen alle Meetjeslandse burgemeesters aan bod. Dit is aflevering 2 over Franki Van de Moere van Sint-Laureins. Hij neemt ons mee op stap samen met zijn schepen Carlos aan het sportcentrum, en waagt zichzelf aan een test op de fitnesstoestellen , toont ons zijn favoriete plekje in Sint-Laureins, en toont ons zijn kookkunsten die hij graag snel weer wil gebruiken voor "De Burgemeester Kookt".
06:483 maanden geleden